STEM OP
JOUW
#DordtseRooje
TOP 3!

Jij & de wijsheid van Dordt

De zoektocht naar dé Tegelwijsheid van Dordrecht is in volle gang. Nu is het tijd om de oudste stad van Holland ook echt te laten spreken. Op donderdag 7 februari maak je samen met inspirerende Dordtenaren een reis rond ‘ons’ eiland in een avond vol taal en wijsheid. Nieuwsgierig? Van 19.00 tot 23.00 uur ben je van harte welkom in DOOR tijdens “Jij en de wijsheid van Dordt”.

De toegang is gratis en aanmelden kan via deze link

De Wijzen van Dordrecht nemen ons mee en komen uit alle lagen en uithoeken van de stad. Van jong tot oud, rijk tot arm, van Oudhollands tot Nieuw-Nederlands: heel Dordrecht zegt wat. Maar welke uitspraken verbinden ons? Dát ontdekken we in op donderdag 7 februari. Dan uit de zoektocht naar dé wijsheid zich in een avondvullend programma. Elke ‘wijze’ deelt zijn of haar favoriete uitspraak, gezegde, leus, slogan of andere tegelwijsheid in
persoonlijke stijl. Ze nemen je mee in de taal van ‘hun stukkie’ Dordt.

Het belooft een avond vol poëzie, voordracht, muziek en interactie te worden, waar de diversiteit en wijsheid van het eiland het hoogste woord voeren. Alle inwoners van Dordrecht zijn uitgenodigd om te luisteren en zelf hun wijsheid te delen. De deur van DOOR gaan open om 19.00 uur en het programma start om 20.00 uur. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees op tijd. Kom langs!

Praktische Informatie
Datum: donderdag 7 Februari
Tijd: deuren open 19:00 start 20:00 – 23:00
Locatie: DOOR, Spuiboulevard 220
Toegang: gratis | aanmelden kan via deze link of bij de balie van de bibliotheek